“Dive and Travel heeft een aantal trainingen bij InCompany gevolgd. Trainingen die makkelijk toepasbaar zijn en waarbij je snel resultaat ziet doordat er een makkelijke communicatie ontstaat met de klant.

Al onze reizen worden verkocht aan de hand van reisvoorstellen, daarom willen we gerichter voorstellen maken en een nauwere correspondentie band met de klant creëren. Door het volgen van deze trainingen is onze conversie op uitgebrachte voorstellen verhoogd. Tevens geven we nu ook meer aandacht aan upselling waardoor de gemiddelde reissom hoger uitkomt. Bijkomend voordeel is een andere mentaliteit bij de medewerkers en een betere werksfeer doordat iedereen weet waar hij/zij aan toe is en meer handvatten heeft om zijn/haar conversie te verhogen.

InCompany is een informele organisatie, makkelijk om mee te communiceren en denkt echt mee met de situatie van het bedrijf. De trainingen zijn erg leuk, leerzaam, soms confronterend maar zorgen ervoor dat iedereen weer met een fris gevoel kijkt naar de contacten met de klant. Het wordt een sport om een voorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de klant.”

Categories:

Tags:

Comments are closed