Bij toeval keek ik onlangs naar de docusoap Voetbal, Keek en Kibbeling en raakte geïnspireerd door het verhaal van Maggy Hopman. In de strijd tijdens de prestigieuze verkiezing Beste Zelfstandige Winkel, werd deze bevlogen onderneemster gevolgd. Haar droom vanaf het begin dat zij het bedrijf start: winnares van deze verkiezing worden. En het lukt!

Zelf omschrijft zij haar overwinning als: “een bekroning op mijn werk en een bewijs dat ondernemerschap niet zit in financiële middelen. Met een duidelijke missie, visie en passie kun je dit resultaat behalen. Durf je dromen na te leven en ga ervoor. En laat je niet afleiden door obstakels en tegenslagen. Meedoen brengt succes en vertrouwen. Een super ervaring!”.

Volgens het juryrapport weet Maggy haar werkwereld dicht bij de mensen thuis te brengen door hen te inspireren en te betrekken bij haar activiteiten. Zij zorgt ervoor dat haar bedrijf voortdurend ‘on spot’ is met social media en weet veel ‘rumour around the brand’ te creëren. Een baanbrekende, moderne onderneemster die met passie en bevlogenheid inspeelt op de tijdgeest en die haar droom heeft vertaald in een missie. Iemand die durft, verstandig, creatief én eigenzinnig is en die voortdurend in staat is om de klanten op een sublieme manier te verrassen.

Categories:

Tags:

Comments are closed