Onderzoek en Advies

De snel veranderende markt confronteert je als manager of ondernemer met een overvloed aan uitdagingen en kansen. Om daarmee om te gaan, moet je duidelijke keuzes maken over de doelstellingen en methodes. InCompany helpt met het aanscherpen van de visie en het implementeren daarvan met een heldere strategie.

De eerste kennismaking met InCompany begint met een grondige intake. Dit doen we doelgericht en praktisch en staat in het teken van de vraag van de organisatie. Vervolgens maken we een analyse en een rapportage met een concreet plan van aanpak.

De veranderingen in uw organisatie moeten gelijk lopen met de ontwikkeling van de medewerkers. Dat lukt alleen als medewerkers zich verbonden voelen met waar de organisatie voor staat. Duidelijkheid en interne communicatie zijn heel belangrijk voor het succes. Juiste coaching en begeleiding maken dat resultaten blijvend zijn.

Een frisse blik van buiten zorgt voor nieuwe ideeën.

Een frisse blik van buiten zorgt voor nieuwe ideeën

Dingen goed doen én de goede dingen doen

Niet de sterkste of de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden heeft het meeste succes.
Of je nu jezelf of de organisatie wil veranderen of ontwikkelen. InCompany ondersteunt bij het maken van strategische keuzes.
Keuzes die het verschil maken, realistisch zijn en draagvlak hebben. We helpen het potentieel van organisaties, teams en mensen beter te zien en gerichter te benutten.

De door ons uitgevoerde projecten zijn zeer divers. Enkele voorbeelden zijn:

  • Begeleiding strategische herpositionering touroperator, inclusief ontwikkelen en invoeren functiehuis, functieprofielen en beloningssystematiek
  • Reorganisaties bij diverse touroperators
  • Interim management ROC
  • Interim management Business Unit grote financiële instelling
  • Begeleiding organisatorische integratie van verschillende merken bij een middelgrote Touroperator
  • (Her-)inrichten contactcenter bij diverse bedrijven
  • Verkiezing Beste Reisretailbedrijf van het Jaar (jaarlijks 2006 tot 2018)
  • Verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland (jaarlijks 2012 tot 2018)
  • Verkiezing Beste Reisaanbieder van Nederland
Een frisse blik van buiten zorgt voor nieuwe ideeën