Ons Team

Ons gepeperd en ervaren team werkt met flair en passie. Maakt er een sport van om het beste uit anderen te halen. Denkt mee in uw specifieke situatie en nieuwe mogelijkheden. De aanwezige kennis en kunde in uw bedrijf is altijd het uitgangspunt. Authenticiteit, enthousiasme, concreet en resultaatgericht zijn voor ons vanzelfsprekend.

Ingrid van Ophem
trainer / adviseur

“Samen met mensen stappen maken en tot resultaat komen, dat motiveert mij als trainer. Iedere dag weer.

Met een ruime ervaring als marketing- en salesmanager geniet ik er ook van om samen met ondernemers kritisch te sparren en tot heldere doelen te komen en om die vervolgens ook te behalen.

Mijn kracht is om mensen positief te confronteren met zichzelf zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en daar ook nog van kunnen genieten!”

Willeke Bouwer
trainer / adviseur

“Effectief communiceren met klanten en collega’s is belangrijker dan ooit in deze tijd.

Ik wil mensen graag laten ervaren hoe je vaardigheden als luisteren, vragen stellen en onderhandelen succesvol kunt inzetten om je doel te bereiken. Mensen in hun kracht zetten, zien ontwikkelen en bewust maken van eigen communicatiegedrag is mijn uitdaging.

Leren door te ervaren, met het juiste talent, de juiste parate kennis en de benodigde commerciële en communicatieve vaardigheden zal men succesvol worden. ‘Succesvol zijn doe je samen’.”

Margreet Snaas
trainer / adviseur

“De uitdaging van het trainen is niet alleen het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar vooral het opbouwen van een fijne relatie met de deelnemersgroep.

Een goed contact en een prettige sfeer zijn essentieel voor het stimuleren van het leerproces. Als iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en plezier heeft in de training dan halen de deelnemers ook het onderste uit de kan. En dat is toch het doel waarnaar we streven!”

Claudia Zuijdgeest
communicatie adviseur

“Mensen en organisaties communicatiever maken, is voor mij een geweldige uitdaging.

Met aandacht voor de relatie, het proces en de inhoud, zorg ik samen met de betrokkenen voor interactie en verbinding. Niet denkend in problemen maar in uitdagingen en niet te beroerd om met de spreekwoordelijke ‘voetjes in de klei’ te staan.

De kracht van het gesproken en geschreven woord, is als de kracht van peper.”

 

Paul Zuijdgeest
directeur / adviseur

“Niet de sterkste of de slimste, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderende omstandigheden heeft het meeste succes!

U wilt veranderen, ontwikkelen? Ik ondersteun organisaties bij het maken van strategische keuzes. Keuzes die het verschil maken, realistisch zijn en draagvlak hebben.  Ik help u het potentieel van mensen, teams en organisaties beter te zien en gerichter te benutten.

Met mijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur en directeur bijt ik mij graag in uitdagende projecten vast.”