Ons Team

Ons gepeperd en ervaren team werkt met flair en passie. Maakt er een sport van om het beste uit anderen te halen. Denkt mee in uw specifieke situatie en nieuwe mogelijkheden. De aanwezige kennis en kunde in uw bedrijf is altijd het uitgangspunt. Authenticiteit, enthousiasme, concreet en resultaatgericht zijn voor ons vanzelfsprekend.

Ingrid van Ophem
trainer / adviseur

"Samen met mensen stappen maken en tot resultaat komen, dat motiveert mij als trainer. Iedere dag weer. Met een ruime ervaring als marketing- en salesmanager geniet ik er ook van om samen met ondernemers kritisch te sparren en tot heldere doelen te komen en om die vervolgens ook te behalen. Mijn kracht is om mensen positief te confronteren met zichzelf zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en daar ook nog van kunnen genieten!"

Willeke Bouwer
trainer / adviseur

"Effectief communiceren met klanten en collega’s is belangrijker dan ooit in deze tijd. Ik wil mensen graag laten ervaren hoe je vaardigheden als luisteren, vragen stellen en onderhandelen succesvol kunt inzetten om je doel te bereiken. Mensen in hun kracht zetten, zien ontwikkelen en bewust maken van eigen communicatiegedrag is mijn uitdaging. Leren door te ervaren, met het juiste talent, de juiste parate kennis en de benodigde commerciële en communicatieve vaardigheden zal men succesvol worden. ‘Succesvol zijn doe je samen’."

Margreet Snaas
trainer / adviseur

"De uitdaging van het trainen is niet alleen het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar vooral het opbouwen van een fijne relatie met de deelnemersgroep. Een goed contact en een prettige sfeer zijn essentieel voor het stimuleren van het leerproces. Als iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en plezier heeft in de training dan halen de deelnemers ook het onderste uit de kan. En dat is toch het doel waarnaar we streven!"

Claudia Zuijdgeest
communicatie adviseur

"Meerwaarde geven in een veranderde omgeving op het gebied van offline en online communicatie is voor mij een geweldige uitdaging. Wie zijn onze doelgroepen en met welke communicatiemiddelen kunnen wij deze bereiken? Samen kijken naar welk gedrag en handelen daarbij hoort. De kracht van het woord is als de kracht van peper."

Paul Zuijdgeest
directeur / adviseur

"We zitten in een prachtige tijd. Bedrijven móeten nu wel keuzes maken en koers bepalen. Mijn specialisme is kritisch kijken binnen het bedrijf en zoeken naar mogelijkheden in de markt. Ik denk mee en adviseer directies en management. Met mijn jarenlange ervaring als interim-manager en adviseur breng ik heel wat bagage mee. Niets leuker dan, in goede samenwerking, me in projecten bijten!”