Training Assertiviteit

Opkomen voor jezelf en je eigen belangen, zonder over die van anderen heen te lopen. Problemen oplossen, resultaatgericht handelen en helder en duidelijk communiceren, kan alleen met een zelfbewuste houding. Bewustzijn van je eigen kwaliteiten en denken in mogelijkheden.


 

Training Timemanagement

Je bent gewend om oplossingsgericht te denken en te handelen, direct aan te pakken, flink door te werken, en alles wat op je afkomt, af te handelen op de volgorde van wat het meest dringend is. Tijdgebrek dus!


 

Training Netwerkmarketing

De basis van netwerken is zakelijk flirten. In principe is het niet veel anders dan flirten in de kroeg; het gaat om het winnen van de aandacht van de ander. Door op een leuke, niet al te gecompliceerde manier met iemand om te gaan, ontstaat er een ontspannen sfeer. Zaken doen is op dat moment (nog) niet aan de orde. Dat komt later wanneer u uw ‘flirtpartner’ weer eens belt.


 

Training Onderhandelen

In deze tijd van krappe marges is het nog belangrijker de spelregels van onderhandelen te kennen. Je wilt niet alleen een hele goede prijs bedingen, maar ook nog vaker en langdurig samenwerken met je relatie. En dat geldt natuurlijk ook voor de klant die op zijn beurt bij jou de beste prijs probeert te halen.