Dé opleiding tot zelfstandig reisadviseur

InCompany is al jarenlang de partner van de Personal Travel Academy. De Personal Travel Academy is helemaal gericht op het vak zelfstandig reisadviseur. Met onze ervaring van ruim 25 jaar in de reisbranche weten we als geen ander wat er bij dat vak komt kijken. Niet voor niets mogen wij al jaren de verkiezing “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Nederland” uitvoeren. Iets waar we buitengewoon trots op zijn. Ook coachen en trainen wij al sinds 2000 zelfstandig reisadviseurs op ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt de Personal Travel Academy nu uniek?

Het biedt als enige een opleiding tot Zelfstandig Reisadviseur waar je ook leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Door de combinatie met Personal Touch Travel wordt alles gelijk gekoppeld aan producten, reisorganisaties en te gebruiken reserverings- en administratiesystemen. In korte tijd leer je alle ins en outs van de reiswereld. Alles wat je nodig hebt voor het verkopen van reizen en om een vliegende start als ondernemer te maken. Kortom niet eerst droog leren zwemmen en dan bij een organisatie in het diepe springen.

Drie varianten

De Personal Travel Academy biedt drie varianten. Afhankelijk van jouw ervaring en de tijd die je beschikbaar hebt kies je de variant van de Academy die bij jouw past. Alle opleidingen zijn praktisch gericht. Je leert niet alleen de theorie maar gaat die ook oefenen zodat je ook weet hoe je het in de praktijk gebruikt.

Personal Travel Quick Start 1,5 week (voltijd)

Speciaal voor zelfstandige reisadviseurs die al ervaring hebben in de branche of al eerder een toeristische opleiding hebben gevolgd. Je hebt al wat kennis en dit wordt weer opgehaald en verder aangevuld met actueel reisaanbod, reserveringssystemen en verkooptechnieken.

Personal Travel Academy 3 maanden (voltijd)

Voor wie: Iedereen die nog geen ervaring heeft in de reisbranche en de mogelijkheid heeft om gedurende drie maanden 3 tot 4 dagen per week de Academy te volgen. Deze opleiding is heel intensief, je leert veel en dat betekent naast de lessen ook zelfstudie.

Personal Travel Academy 6 maanden (deeltijd)

Voor wie: Iedereen die nog geen ervaring heeft in de reisbranche. De lessen vinden plaats op een vrijdag en zaterdag, dus goed te combineren met een baan of het gezin. Deze opleiding is intensief, je leert veel en dat betekent naast de lessen ook zelfstudie.

Meer weten?

Klik op de knop voor meer informatie
over de Personal Travel Academy of kom naar een informatieavond.

De informatieavonden zijn op:

20 december 2023
18 januari 2024
4 maart 2024
8 april 2024

Locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijdstip: van 18.30 – 21.00 uur

De eerste 3-maandse opleiding start in januari 2024.
De eerste 6-maandse variant start in februari 2024

E-InCompany.nl

E-InCompany.nl is de online leerplek voor de deelnemers aan de Personal Travel Academy.

E-InCompany
E-InCompany

De trainers

Daniëlle Molenaar

Daniëlle Molenaar

Paul Zuijdgeest

Jessie Bijveld

Jessie Bijveld’s ervaring met de Academy (afgestudeerd in december 2016)

“Ik heb zoveel geleerd tijdens de Academy. Dat je zoveel kan leren in zo’n korte tijd, dat had ik niet verwacht. Daardoor gaat het nu in mijn werk als zelfstandig reisadviseur zo goed. Zonder de Personal Travel Academy had ik de klant niet kunnen adviseren zoals ik nu doe. Ik had te weinig kennis hiervoor en wist niet hoe ik een verkoopgesprek moest voeren. Het belangrijkste voor een zelfstandig reisadviseur is het achterhalen van de wensen van de klant. Dit leer je allemaal tijdens de Academy. Je leert in drie maanden alles wat je nodig hebt om van start te gaan en als je iets niet weet dan kan je terugvallen op de collega’s van het hoofdkantoor. De ondersteuning die zij bieden is super fijn! Vooral als je er even niet uitkomt of gewoon om te controleren of je het goed doet. Dat is top! “

Vragen aan Jessie? Mail haar gerust:
jessie.bijveld@personaltouchtravel.nl