Een reorganisatie, overname of (gedwongen) koerswijziging legt extra druk en spanning op directie en managementteam. Met Persoonlijke coaching zorgen wij voor bewustwording van de totale situatie en belichting van alle aspecten. Inspiratie voor nieuwe mogelijkheden en een andere aanpak. Daar laten we het niet bij, wij slaan graag spijkers met koppen. Samen met u en uw team maken we de nieuwe aanpak concreet. Als coach fungeren wij ook als sparringpartner. Als u wilt begeleiden we ook in de uitvoering.

Diepenheimse sessies voor ondernemers

Samen met de ondernemer en/of de managers organiseren wij sessies met de focus op de ontwikkelingen in hun bedrijf. Het kan gaan om alle aspecten van marketing, verkoop, personeel of organisatie. Samen maken we concrete afspraken over bijvoorbeeld: teambuilding, interne communicatie, pr-acties of invoering van een bonussysteem.

Vaak vinden deze sessies plaats bij InCompany in Diepenheim. Weg van de eigen werkplek, kan ongestoord en ongedwongen vrij worden gedacht en gesproken. Eenmaal weer thuis heeft u de rapportage met de afspraken van zo’n dag al in uw mailbox.